Når bruke en Arctic Dome?

Arctic Dome er et helårsprodukt som like godt kan brukes sommer som vinter. Vi tilbyr løsninger som er skreddersydde for ditt behov, og har tilbehøret du trenger uansett årstid. Under viser vi eksempler på hva Arctic Dome kan brukes til ut i fra årstid. De helt unike mulighetene som årstidene i Norge byr på, gjør at Arctic Dome er det perfekte produkt. Domene kan enkelt flyttes og tilpasses, og er på den måten også en kostnadseffektiv måte å utnytte de mulighetene som finnes.

Sommer

Tilbyr du aktiviteter som laksefiske, hvalsafari eller kajakkpadling og ønsker et attraktivt overnattingstilbud? Overnatting i en Arctic Dome lar gjestene våkne i en komfortabel dobbeltseng i umiddelbar nærhet til dagens aktiviteter.

Høst

Høsten i Norge er kanskje den fineste årstiden vi har, naturen tar på seg sin fineste drakt, luften blir friskere og mulighetene er mange. Jaktturisme har lenge vært populært mange steder i verden, og jaktcamper hvor gjestene virkelig får oppleve høy komfort og noe ekstra eksotisk til sitt opphold er svært populært. Arctic Dome gir deg muligheten til å etablere en slik camp på en kostnadeffektiv og enkel måte.

Vinter

Arctic Dome passer perfekt kombinert med vinteraktiviteter som for eksempel skikjøring, nordlysturisme eller hundesledekjøring. Se for deg en aktiv dag ute på ski i vinterlandskapet, for å så komme inn i en varm og lun Arctic Dome hvor du får servert lokal mat og drikke mens du kan nyte utsikten og nærheten til naturen.

Vår

Holder du til i nærheten av fjell med muligheter for skikjøring? Etter hvert som randonee har vokst frem nærmest som en folkebevegelse i Norge har markedet for overnattingssteder tilknyttet dette blitt større. Arctic Dome gir deg mulighet til å etablere et luksuriøst overnattingstilbud tilknyttet til slike aktiviteter uten at du behøver å bygge noe permanent.

Interessert i en Arctic Dome?