Enkeltdome

En eller flere domer kan være den perfekte starten om du skal etablere et overnattingstilbud tilknyttet en aktivitet, eller dersom du har tilgang på en eiendom med utsikt. Men det kan også være en eksotisk og spennende utvidelse av et allerede eksisterende overnattingstilbud. Vi har erfaring med at domene gir stor reklameverdi for våre kunder, og dermed også økt etterspørsel. I dagens reiseliv ser turistene etter spesielle opplevelser, og overnatting i Arctic Dome kan være en opplevelse i seg selv.

Arctic Dome 15

Arctic Dome 15 har vesentlig mindre volum enn AD23, noe som gjør at den er enklere å holde varm. Den er derfor designet spesielt for ekstra kald vinterbruk. Arctic Dome 15 har god plass til en stor dobbeltseng. Kommer også med stort front- og takvindu slik at den mindre størrelsen på ingen måte går ut over Arctic Dome opplevelsen. 

Gulvareal 15.9 m2
Høyde 270 cm
Bredde 430 cm
Inngangsparti 165 cm

Interessert i AD15?

Arctic Dome 23

Den orginale størrelsen, laget for at man skal oppnå den ultimate Arctic Dome opplevelsen. God plass til stor dobbeltseng og sittegruppe. Kommer med stort front- og takvindu, som gjør at man kan ligge komfortabelt i sengen og se på nordlyset. Arctic Dome 23 er dessuten så stor at den kan ha mange bruksområder, som serveringslokale eller anneks til hytte.

Gulvareal 23 m2
Høyde 340 cm
Bredde 550 cm
Inngangsparti 190 cm

Interessert i AD23?

Toalettmodul

Toalettmodulen kan enkelt kobles sammen med Arctic Dome 23. Designet spesielt for å brukes med et luktfritt Pacto toalett, men kan enkelt tilpasses og lages større dersom man ønsker å legge inn vann og strøm for å lage et komplett baderom. Toalettmodulen kommer inkludert et Pacto toalett  og leveres klar til bruk. 

 

Gulvareal 1.3 m2
Høyde 215 cm
Mål 100 x 130 cm

Interessert i en toalettmodul?

Arctic Dome pakkeløsning

Vi kan levere begge våre modeller som pakkeløsninger med det vi tilbyr av tilbehør. Dette inkluderer isolerende gulv, ovn, innerduk og låsbar dør. Det eneste du trenger å gjøre er å montere og innrede domen, så er du klar til å ta i mot gjester.

Interessert i en pakkeløsning?

Målgrupper/brukere

Nyetablerte aktører, eller aktører som ønsker å utvide sitt eksisterende tilbud med en eller flere domer. Kan også være større etablerte aktører som ønsker å prøve seg frem med en eller to domer.

Bruksområde

Kan for eksempel være overnattingstilbud tilknyttet laksefiske eller nordlysturisme eller aktivitetsbasert overnatting i høyfjellet.

Interessert i en Arctic Dome?