Enkeltdome

En eller flere domer kan være den perfekte starten om du skal etablere et overnattingstilbud tilknyttet en aktivitet, eller dersom du har tilgang på en eiendom med utsikt. Men det kan også være en eksotisk og spennende utvidelse av et allerede eksisterende overnattingstilbud. Vi har erfaring med at domene gir stor reklameverdi for våre kunder, og dermed også økt etterspørsel. I dagens reiseliv ser turistene etter spesielle opplevelser, og overnatting i Arctic Dome kan være en opplevelse i seg selv.

Arctic Dome 15

Arctic Dome 15 har vesentlig mindre volum enn AD23, noe som gjør at den er enklere å holde varm. Den er derfor designet spesielt for ekstra kald vinterbruk. Arctic Dome 15 har god plass til en stor dobbeltseng. Kommer også med stort front- og takvindu slik at den mindre størrelsen på ingen måte går ut over Arctic Dome opplevelsen. 

Gulvareal 15.9 m2
Høyde 270 cm
Bredde 430 cm
Inngangsparti 165 cm

Arctic Dome 23

Den orginale størrelsen, laget for at man skal oppnå den ultimate Arctic Dome opplevelsen. God plass til stor dobbeltseng og sittegruppe. Kommer med stort front- og takvindu, som gjør at man kan ligge komfortabelt i sengen og se på nordlyset. Arctic Dome 23 er dessuten så stor at den kan ha mange bruksområder, som serveringslokale eller anneks til hytte.

Gulvareal 23 m2
Høyde 340 cm
Bredde 550 cm
Inngangsparti 190 cm

Arctic Dome 44

Vår nyeste og største dome. Spesielt utviklet for arrangementer, og større forsamlinger. Yogasal, konsertlokale eller restaurant er mulige bruksområder. Er bortsett fra størrelsen, helt lik både Arctic Dome 15 og 23 i oppbygging.

Arctic Dome 44 Basic inneholder rammeverk og ytterduk.

Gulvareal 44 m2
Høyde 480 cm
Bredde 770 cm
Inngangsparti 190 cm

Toalettmodul

Toalettmodulen kan enkelt kobles sammen med Arctic Dome 23. Designet spesielt for å brukes med et luktfritt Pacto toalett, men passer også med andre toalettløsninger. Toalettmodulen kan leveres inkludert et Pacto toalett, ta kontakt for et tilbud. 

Gulvareal 1.3 m2
Høyde 240 cm
Mål 130 x 136 x 240  cm

Målgrupper/brukere

Nyetablerte aktører, eller aktører som ønsker å utvide sitt eksisterende tilbud med en eller flere domer. Kan også være større etablerte aktører som ønsker å prøve seg frem med en eller to domer.

Bruksområde

Kan for eksempel være overnattingstilbud tilknyttet laksefiske eller nordlysturisme eller aktivitetsbasert overnatting i høyfjellet.

Interessert i en Arctic Dome?