Domecamp

Domecamper er prosjekter hvor man etablerer overnattingstilbud med fem eller flere domer og har et gjennomtenkt og fullstendig tilbud til sine gjester.  Høy standard er stikkordet her, slike camper med domer innredet som fullverdige hotellsuiter finnes flere steder i verden og er svært populært. Etableringen av en slik camp er også meget konkurransedyktig når det kommer til pris, sett i forhold til bygging av mer permanente bygg som høystandard hytter eller lignende.

Arctic Dome 15

Arctic Dome 15 har vesentlig mindre volum enn AD23, noe som gjør at den er enklere å holde varm. Den er derfor designet spesielt for ekstra kald vinterbruk. Arctic Dome 15 har god plass til en stor dobbeltseng. Kommer også med stort front- og takvindu slik at den mindre størrelsen på ingen måte går ut over Arctic Dome opplevelsen. 

Gulvareal 15.9 m2
Høyde 270 cm
Bredde 430 cm
Inngangsparti 165 cm

Interessert i AD15?

Arctic Dome 23

Den orginale størrelsen, laget for at man skal oppnå den ultimate Arctic Dome opplevelsen. God plass til stor dobbeltseng og sittegruppe. Kommer med stort front- og takvindu, som gjør at man kan ligge komfortabelt i sengen og se på nordlyset. Arctic Dome 23 er dessuten så stor at den kan ha mange bruksområder, som serveringslokale eller anneks til hytte.

Gulvareal 23 m2
Høyde 340 cm
Bredde 550 cm
Inngangsparti 190 cm

Interessert i AD23?

Toalettmodul

Toalettmodulen kan enkelt kobles sammen med Arctic Dome 23. Designet spesielt for å brukes med et luktfritt Pacto toalett, men kan enkelt tilpasses og lages større dersom man ønsker å legge inn vann og strøm for å lage et komplett baderom. Toalettmodulen kommer inkludert et Pacto toalett  og leveres klar til bruk. 

 

Gulvareal 1.3 m2
Høyde 215 cm
Mål 100 x 130 cm

Interessert i en toalettmodul?

Arctic Dome pakkeløsning

Vi kan levere begge våre modeller som pakkeløsninger med det vi tilbyr av tilbehør. Dette inkluderer isolerende gulv, ovn, innerduk og låsbar dør. Det eneste du trenger å gjøre er å montere og innrede domen, så er du klar til å ta i mot gjester.

Interessert i en pakkeløsning?

Målgrupper/brukere

Større prosjekter, passer for de som ønsker å tilby overnatting til mange gjester og har tilgang på stort nok areal til en hel domeresort. Spesielt for aktører med erfaring og mulighet til å kombinere aktiviteter med overnatting i domer. Domecamper med fem eller flere domer er helt klart det som gir størst potensiale for høy inntjening. Ikke minst er dette prosjekter som vil gi god reklameverdi og mye omtale i media.

Bruksområde

Overnattingsresorter av høy kvalitet,  det burde være stor nok avstand mellom domene, egen plattform for hver av domene og gjerne tilknyttet nødvendige service faciliteter, enten det er et servicebygg med dusjmuligheter, eller egen baderomsmodul i hver av domene. Det er viktig å tenke helhet og konseptualisering her.  Høyere standard, mer betalingsvillige kunder.

Interessert i en Arctic Dome?