For oss har Arctic Dome vist seg å være en god investering som også har gitt god reklameverdi!

Pål Erik Skaugen, Explore Rondane

Explore Rondane

En god investering med stor etterspørsel

Vi opplever stor etterspørsel etter domen.

Pål Erik Skaugen, Explore Rondane

 – Vi bruker vår Arctic Dome som en suite oppe i fjellet. Monteringen av domen er enkel, men man er avhengig av å være flere personer når man monterer den, sier Pål Erik Skaugen i Explore Rondane.

For oss har Arctic Dome vist seg å være en god investering som også har gitt god reklameverdi. Vi opplever stor etterspørsel etter domen.

Vi valgte Arctic Dome etter tips, og vi syns selve konseptet så bra ut. Vi er godt fornøyde med produktet, men montering vinterstid kan være et problem.

Foto: Explore Rondane

Domen har fått utrolig med oppmerksomhet der den kan synes fra nesten hele byen!

Marianne Kuraas, Narvik Adventures

Narvik Adventures

En ny måte å oppleve Narvik på

Folk booker og planlegger for étt år frem i tid.

Marianne Kuraas, Narvik Adventures

Vi bruker vår Arctic Dome til overnatting, møtelokaler, plass for grupper i forbindelse med teambuilding/lunsj. Samt plassen hvor vi skal ta i mot grupper med turister for 3-timers aktiviteter, i den, og på området vårt. I tillegg har vi brukt domen til flere bursdagsselskaper.

Domen har fått utrolig med oppmerksomhet der den kan synes fra nesten hele byen, med sin flotte beliggenhet i Narvikfjellet. 

Vi får nye bookinger nesten hver dag. Og folk booker og planlegger for étt år frem i tid. Vi hadde den som arena sist torsdag da vi hadde 60 stk på lunch og teambuilding.

Vi ble tipset om Arctic Dome av en god venn av oss. Siden vi har kjøpt en tomt der det er usikkert hvor mye og hva slags aktivitet det blir rundt, så vi fordelen av å starte med noe som er «flyttbart».

Foto: Narvik Adventures

Her finner du våre referanser

Interessert i en Arctic Dome?