Ofte stilte spørsmål

Hva koster en Arctic Dome?

Prisen på en Arctic Dome avhenger av antall domer og hva du trenger av ekstrautstyr. Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud.

Hvordan tåler en Arctic Dome vær/vind?

Arctic Dome er designet for å tåle alle årstider. Domene har blitt testet utendørs under ekstreme forhold over flere år, vi tør derfor si at Arctic Dome er et av markedets ledende teltprodukter når det kommer til vær og vind.

Den unike domeformen gjør at vinden ikke får tak i konstruksjonen, og den tåler dermed svært mye vind. Ser man på basecampene til noen av verdens høyeste fjell ser man svært ofte telt i domekonstruksjon bli brukt.

Finnes det finansieringsmuligheter?

Arctic Dome AS tilbyr for øyeblikket ingen finansieringsordning å tilby våre kunder. De aller fleste av våre kunder finansierer sine domer gjennom lån.

Vi anbefaler å gjøre seg kjent med de ulike støtteordningene i kommune og fylke. De aller fleste kommuner har næringsfond hvor man kan søke om støtte til prosjekter. Innovasjon Norge tilbyr også lån, tilskudd og garantier.

Men vi tilbyr utleie av domer for 1-5 dager og perioder helt opp i 7.mnd. Ta kontakt for et tilbud!

Hva er leveringstiden?

Fraktvilkår og leveringstider etter avtale. Avhenger av etterspørsel og lagerstatus, men maksimalt én måned. Ta kontakt for et tilbud.

Hva er domen laget av?

Rammeverket er aluminium. Ytterduken er laget av 50/50 % bomull/polyester, impregnert og antiflamme behandlet. Innerduken er 100% Polyamid. Vindusplasten er 100% PVC.

Må jeg søke om tillatelse for å sette opp en Arctic Dome?

Det avhenger av hvor du skal sette opp din Arctic Dome og hvor lenge den skal stå på samme sted. Men en tommelfingerregel er at når man skal føre opp nye «bygg» må det søkes kommune og evt. grunneier. Send oss en henvendelse så finner vi sammen ut av det.

Hvorfor skal jeg velge Arctic Dome?

En Arctic Dome er et prisgunstig og ikke minst bærekraftig alternativ for å etablere eller utvide sin overnattingskapasitet. Arctic Dome er svært enkel å montere og demontere, og kan derfor flyttes rundt der det trengs.

Arctic Dome er et spennende og eksotisk tilbud som gir høy leiepris, og dermed også kort inntjeningstid for investeringen. Produktet er slitesterkt og kan uten problemer brukes hele året. Det er også en sikkerhet i at vi produserer produktet i Gausdal, og derfor kan reparere det meste.

Har du andre spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss:

1. Kontakt oss

Du kontakter oss og beskriver hvilke planer du har for din utbygging. Du har sikkert tenkt ut en lokasjon, noen bilder av stedet og en enkel plan på hva du har tenkt er …

4. Avtale lages

Avtale om antall Domer og utstyr gjøres med Giax Produksjon AS. Du må ivareta at alle formelle søknader og tillatelser for byggestedet må innhentes.

2. Få forslag fra oss

Vi hjelper deg med å sette opp et forslag på hvordan utforming av campen og hva du vil kunne behøve av utstyr. Forslaget er selvfølgelig uforpliktende.

5. Levering

Etter produksjon og eventuelle spesialtilpasninger blir alle domer og utstyr levert til bestemmelsessted.

3. Gjennomgang

Vi går sammen gjennom forslaget og foretar eventuelle endringer som ønskes eller behøves. Kartlegging og klargjøring av eventuelle andre ting ved byggestedet.

6. Montering

Byggingen av selve Domecampen kan startes.

Interessert i en Arctic Dome?