Hvor plassere en Arctic Dome?

Arctic Dome er spesielt designet og utviklet for det tøffe og varierte nordiske klimaet, og kan like gjerne bli plassert på høyfjellet som ved sjøen. Du som bruker er den som bestemmer hvor domen skal stå, Arctic Dome takler alle utfordringer som kommer, enten det er snørekord i fjellet eller kraftig vind ved kysten. Dette gjør at Arctic Dome er et sikkert valg for deg som leter etter nye muligheter.

På fjellet

Arctic Dome passer perfekt i høyfjellet. Domene er konstruert spesielt for det nordiske klimaet, og kan derfor uten problem brukes i fjellet, vinter som sommer. Overnatting i Arctic Dome kombinert med skiturer eller fjellturer er perfekt. De store takvinduene i Arctic Dome er også spesielt godt egnet i høyfjellet hvor stjernehimmelen og nordlyset er ekstra synlig.

I skogen

Arctic Dome lar deg oppleve naturen og skogen på en helt unik måte, der du får følelsen av å være tett på naturen, samtidig som det ikke går ut over komforten. Er hovedaktiviteten din laksefiske? Arctic Dome gir deg mulighet til å tilby luksusovernatting i umiddelbar nærhet til elven.

Ved sjøen

Hva med å legge seg med utsikt til solen som går ned i havet, etter en innholdsrik dag hvor man har vært ute på sjøen og fisket dagens middag. Arctic Dome lar deg tilby dette til dine gjester, uten at du trenger bygge permanente bygninger. Gjestene får oppleve å bo tett på sjøen, med den friske sjøluften rett utenfor døra. Mer autentisk får du det ikke.

Andre bruksområder

Arctic Dome kan også være en utmerket måte å utvide ditt tilbud dersom du driver campingplass og ønsker et nytt og spennende alternativ til dine gjester. Driver du gård og ønsker etablere et overnattingstilbud hvor du kan ta i mot besøkende for gårdsferie er Arctic Dome en god og praktisk måte å etablere et slikt tilbud. Domene er enkle å montere og flytte, samtidig som det er vesentlig billigere enn å bygge permanente bygninger.

Interessert i en Arctic Dome?