Smart sitat som fremhever miljøfordelene ved å bruke Arctic Dome

Testresultat/forskning?

Arctic Dome heier på naturen

Bærekraftig turisme

«Rammeverket til Arctic Dome er laget av aluminium og kan derfor gjenvinnes i det uendelige.»

Virksomheter innser i økende grad at et kriterium for å drive lønnsomt i fremtiden, er å forholde seg til bærekraftsproblemene og finne nye løsninger (Jørgensen & Pedersen, 2017).

Bedrifter så vel som privatpersoner ønsker å bidra positivt for miljøet, og det finnes mange ulike måter å gjøre det på.

Arctic Dome krever svært lite (til tider ikke noe) inngrep i natur eller miljø, med den riktige tilretteleggingen. I motsetning til mer permanente bygg som hytter eller nye hotellrom, kan man ved demontering reversere eventuelle inngrep domen har hatt på miljøet i løpet av kort tid. Ikke minst er Arctic Dome svært konkurransedyktig på pris når det kommer til både investeringsfasen og livssyklusen. Arctic Dome er et godt eksempel på god innovativ tenking kombinert med bærekraftige løsninger.

Arctic Domes design og konstruksjon er svært robust og varer i mange år. Domene er produsert hos oss i Østre Gausdal, og kan vel sies å være kortreise domer. De kan dermed også enkelt repareres ved behov. Rammeverket til Arctic Dome er laget av aluminium, og kan derfor gjenvinnes i det uendelige. Ved gjenvinning kreves faktisk bare en brøkdel av den energien som ble brukt til å produsere det opprinnelige metallet.

Logistikken vår bidrar også til å gjøre din forsyningskjede mer bærekraftig. Vi ønsker at Arctic Dome alltid skal ta korteste vei så når en dome er ferdigproduserte hos oss i Gausdal, leter vi etter den transportmuligheten som er best for deg og miljøet. Disse prosessene bidrar både til høyere produktivitet, lavere pris og Co2 reduksjon.