Hva er en Arctic Dome?

Arctic Dome designes, utvikles og produseres av Arctic Dome AS i Gausdal ved Lillehammer. Domene er utviklet som et unikt overnattingsprodukt til reiselivet, men egner seg også godt som serveringslokale eller oppholdsrom. Domene er konstruert for å tåle det krevende nordiske klimaet, enten det er store mengder snø eller kraftig vind.

Arctic Dome 15

Arctic Dome 15 har vesentlig mindre volum enn AD23, noe som gjør at den er enklere å holde varm. Den er derfor designet spesielt for ekstra kald vinterbruk. Arctic Dome 15 har god plass til en stor dobbeltseng. Kommer også med stort front- og takvindu slik at den mindre størrelsen på ingen måte går ut over Arctic Dome opplevelsen. 

Gulvareal 15.9 m2
Høyde 270 cm
Bredde 430 cm
Inngangsparti 165 cm

Arctic Dome 23

Den orginale størrelsen, laget for at man skal oppnå den ultimate Arctic Dome opplevelsen. God plass til stor dobbeltseng og sittegruppe. Kommer med stort front- og takvindu, som gjør at man kan ligge komfortabelt i sengen og se på nordlyset. Arctic Dome 23 er dessuten så stor at den kan ha mange bruksområder, som serveringslokale eller anneks til hytte.

Gulvareal 23 m2
Høyde 340 cm
Bredde 550 cm
Inngangsparti 190 cm

Arctic Dome 44

Vår nyeste og største dome. Spesielt utviklet for arrangementer, og større forsamlinger. Yogasal, konsertlokale eller restaurant er mulige bruksområder. Er bortsett fra størrelsen, helt lik både Arctic Dome 15 og 23 i oppbygging.

Arctic Dome 44 Basic inneholder rammeverk og ytterduk.

Gulvareal 44 m2
Høyde  cm
Bredde  cm
Inngangsparti  cm

Toalettmodul

Toalettmodulen kan enkelt kobles sammen med Arctic Dome 23. Designet spesielt for å brukes med et luktfritt Pacto toalett, men passer også med andre toalettløsninger. Toalettmodulen kan leveres inkludert et Pacto toalett, ta kontakt for et tilbud. 

Gulvareal 1.3 m2
Høyde 240 cm
Mål 130 x 136 x 240  cm

Arctic Dome pakkeløsning

Vi kan levere begge våre modeller som pakkeløsninger med det vi tilbyr av tilbehør. Dette inkluderer isolerende gulv, ovn, innerduk og låsbar dør. Det eneste du trenger å gjøre er å montere og innrede domen, så er du klar til å ta i mot gjester.

Interessert i en pakkeløsning?

1. Kontakt oss

Du kontakter oss og beskriver hvilke planer du har for din utbygging. Du har sikkert tenkt ut en lokasjon, noen bilder av stedet og en enkel plan på hva du har tenkt er …

4. Avtale lages

Avtale om antall Domer og utstyr gjøres med Giax Produksjon AS. Du må ivareta at alle formelle søknader og tillatelser for byggestedet må innhentes.

2. Få forslag fra oss

Vi hjelper deg med å sette opp et forslag på hvordan utforming av campen og hva du vil kunne behøve av utstyr. Forslaget er selvfølgelig uforpliktende.

5. Levering

Etter produksjon og eventuelle spesialtilpasninger blir alle domer og utstyr levert til bestemmelsessted.

3. Gjennomgang

Vi går sammen gjennom forslaget og foretar eventuelle endringer som ønskes eller behøves. Kartlegging og klargjøring av eventuelle andre ting ved byggestedet.

6. Montering

Byggingen av selve Domecampen kan startes.

Arctic Dome + bærekraft

Arctic Dome er et bærekraftig overnattingstilbud. Det er ikke nødvendig med omfattende byggeprosesser for å montere domen, Med riktig tilrettelegging forårsaker Arctic Dome svært liten eller ingen skader på naturen. Vi anbefaler at domene plasseres på en plattform, som bæres av søyler. Dette forårsaker liten skade på grunnen og det lille inngrepet kan enkelt reverseres etter bruk. Vi har kompetanse på dette området, og er behjelpelige med å finne en løsning som passer akkurat ditt behov. Ta kontakt for en prat om bærekraftige løsninger.

Interessert i en Arctic Dome?