Tentipi Norge

Tentipi Norge har hele veien vært en viktig samarbeidspartner for Arctic Dome. Tentipi er i tillegg til å være leverandør av tilbehøret til Arctic Dome også distributør av Arctic Dome. Du kan derfor kjøpe domer direkte også fra de.

Volcano Teltovn er et Norsk produkt som produseres hos Velle utvikling i Tønsberg. Ovnen blir distribuert av Tentipi Norge, og gjennom vårt samarbeid kan vi derfor tilby den som tilbehør til Arctic Dome. Ovnen ble faktisk originalt utviklet av forsvarets forskningsinstitutt, der høyeste prioritet var en ovn som skulle være driftssikker, fleksibel og kunne bruke flere typer brensel. Ovnen kan fyres på parafin, diesel og ved. Ved maks effekt gir ovnen hele 14 kw/h. Vi har erfart at for de av våre kunder som ønsker å varme opp sin dome uten tilgang på strøm er Volcano Teltovn det beste valget. Et produkt vi i Arctic Dome helt klart anbefaler til våre kunder.

Gulvet med teppe som vi tilbyr til Arctic Dome leveres også av Tentipi Norge. Det er et plastgulv med en tykkelse på 5 cm som enkelt kan rengjøres, og som jevner ut ujevnheter i terrenget på en veldig god måte. Består av moduler på 50×50 cm, som lett hektes sammen. Teppet som følger med er faktisk laget av gjenvunnet plast, som er et bevisst valg både med tanke på miljø men også vedlikehold. For å rengjøre teppet kan man helt enkelt spyle av det, og det vil raskt tørke. Teppet ligger selvfølgelig meget godt på gulvet. Kommer i en rull på 30kvm. 

Som toalettløsning tilbyr vi gjennom Tentipi Norge et Pacto toalett som virker akkurat som et vanlig toalett, bare uten at du trenger vann eller strøm. Toalettet er driftssikkert og luktfritt. Spylingen av toalettet skjer ved hjelp av en tynn nedbrytbar folie av maisstivelse. Pacto bruker altså hverken strøm eller vann og fungerer like godt ved alle temperaturer. Toalettrommet blir luktfritt da avfallet blir liggende i et lukket rom under toalettet. Vår egendesignede toalettmodul er perfekt for et Pacto toalett.