Arctic Dome pakkeløsning

Vi tilbyr pakkeløsninger for både Arctic Dome 15 og Arctic Dome 23. Her skreddersyr vi pakken ut i fra ditt behov, og vi kan levere Arctic Dome inkludert isolerende gulv med teppe, to ulike typer ovner, låsbar ståldør og innerduk. Har du andre ønsker til tilbehør kan vi være behjelpelig med å skaffe det også, vi er løsningsorienterte.

Kjøper du en Arctic Dome med tilbehør er det kun montering og interiør du trenger for å være klar til å bruke din dome. I prinsippet kan du være klar til å ta i mot gjester i løpet av få uker fra bestillingen skjer, det er unikt.

Interessert i en pakkeløsning?

Teknisk info

Areal Iso

1. Kontakt oss

Du kontakter oss og beskriver hvilke planer du har for din utbygging. Du har sikkert tenkt ut en lokasjon, noen bilder av stedet og en enkel plan på hva du har tenkt er …

4. Avtale lages

Avtale om antall Domer og utstyr gjøres med Arctic Dome AS. Alle formelle søknader og tillatelser for byggestedet må innhentes.

2. Få forslag fra oss

Vi hjelper deg med å sette opp et forslag på hvordan utforming av campen og hva du vil kunne behøve av utstyr. Forslaget er selvfølgelig uforpliktende.

5. Levering

Etter produksjon og eventuelle spesialtilpasninger blir alle domer og utstyr levert til bestemmelsessted.

3. Gjennomgang

Vi går sammen gjennom forslaget og foretar eventuelle endringer som ønskes eller behøves. Kartlegging og klargjøring av eventuelle andre ting ved byggestedet.

6. Montering

Byggingen av selve Domecampen kan startes.

Interessert i en Arctic Dome?