Arctic Dome 23

Arctic Dome 23 er konstruert for maksimal plass og komfort. Med sine 23 kvadratmeters gulvflate og over tre meters høyde får man virkelig god plass mens man kan nyte utsikten gjennom tak- og frontvindu. Domen er mer enn stor nok til både en komfortabel dobbeltseng og sittegruppe. Denne domen kommer virkelig til rette når den blir innredet som en lukseriøs suite med møbler, hvor gjestene kan ligge i sengen og nyte den lune domen og nærheten den gir til naturen. Vi kan levere Arctic Dome 23 med isolerende gulv med teppe, multifuel ovn som sørger for at domen holder seg varm og en låsbar ståldør. Vi er også behjelpelig med å finne annet tilbehør, slik som bålpanner, solcellepaneler eller lignende.

Actic Dome 23 er et prisgunstig og spennende alternativ til allerede eksisterende overnattingsmuligheter, som standard hotellrom og hytter. Den unike konstruksjonen gjør at Arctic Dome 23 ikke har noen problemer med verken vind eller nedbør. Monteringen er så enkel at «alle» kan gjøre det ved hjelp av kun en enkel monteringsanvisning, du trenger altså ikke bruke penger på håndtverkere.

Leveringstid Arctic Dome 44

1-5 domer inntil 5 uker
6-10 domer inntil 8 uker
11-15 domer inntil 12 uker

Teknisk info

Gulvareal 23 m2
Høyde 340 cm
Bredde 330 cm
Inngangsparti 190 cm

1. Kontakt oss

Du kontakter oss og beskriver hvilke planer du har for din utbygging. Du har sikkert tenkt ut en lokasjon, noen bilder av stedet og en enkel plan på hva du har tenkt er …

4. Avtale lages

Avtale om antall Domer og utstyr gjøres med Arctic Dome AS. Alle formelle søknader og tillatelser for byggestedet må innhentes.

2. Få forslag fra oss

Vi hjelper deg med å sette opp et forslag på hvordan utforming av campen og hva du vil kunne behøve av utstyr. Forslaget er selvfølgelig uforpliktende.

5. Levering

Etter produksjon og eventuelle spesialtilpasninger blir alle domer og utstyr levert til bestemmelsessted.

3. Gjennomgang

Vi går sammen gjennom forslaget og foretar eventuelle endringer som ønskes eller behøves. Kartlegging og klargjøring av eventuelle andre ting ved byggestedet.

6. Montering

Byggingen av selve Domecampen kan startes.

Interessert i en Arctic Dome?