Arctic Dome 15

Arctic Dome 15 er utviklet med bakgrunn i de erfaringer vi har gjort gjennom vår produktutvikling og tilbakemeldinger fra brukere av Arctic Dome. Når vi skulle utvide vår produktportefølje var det derfor naturlig å lansere en mindre dome spesielt utviklet for effektiv oppvarming, og derfor perfekt for de aller kaldeste destinasjonene. Arctic Dome 15 kommer med et vesentlig mindre volum og er derfor enda enklere å holde varm, samtidig som gulvflaten fortsatt er mer enn stor nok til at man kan innrede domen komfortabelt, og dermed tilby Arctic Dome opplevelsen også de kaldeste steder.

Arctic Dome 15 kan leveres med akkurat det samme tilbehøret som 23.  Den eneste forskjellen ellers er størrelsen inne i domen, og en litt lavere dør.

Leveringstid

1 - 3 domer inntil 5 uker
4 - 6 domer inntil 8 uker
Flere domer etter avtale

Teknisk info

Areal gulvflate 15.9 m2
Høyde 270 cm
Bredde 430 cm
Inngangsparti 165 cm

1. Kontakt oss

Du kontakter oss og beskriver hvilke planer du har for din utbygging. Du har sikkert tenkt ut en lokasjon, noen bilder av stedet og en enkel plan på hva du har tenkt er …

4. Avtale lages

Avtale om antall Domer og utstyr gjøres med Giax Produksjon AS. Du må ivareta at alle formelle søknader og tillatelser for byggestedet må innhentes.

2. Få forslag fra oss

Vi hjelper deg med å sette opp et forslag på hvordan utforming av campen og hva du vil kunne behøve av utstyr. Forslaget er selvfølgelig uforpliktende.

5. Levering

Etter produksjon og eventuelle spesialtilpasninger blir alle domer og utstyr levert til bestemmelsessted.

3. Gjennomgang

Vi går sammen gjennom forslaget og foretar eventuelle endringer som ønskes eller behøves. Kartlegging og klargjøring av eventuelle andre ting ved byggestedet.

6. Montering

Byggingen av selve Domecampen kan startes.

Interessert i en Arctic Dome?